headline
What's new
Expat Fair Thailand 2016
Published date : September 20,2016
Conceptualised under the “Food Fun Fair” theme, the event will be held from 1 to 2 October, 2016, at 10.00-22.00 Hrs., at Fragrant Park on Bangkok’s Sukhumvit 36 Road, which is easily reached from Thong Lo BTS Station.

The Tourism Authority of Thailand (TAT) is inviting everyone to the “Expat Fair Thailand 2016” to boost the image of Thai tourism, celebrate the vibrant expat community, and encourage everyone to travel more domestically, and enjoy Thailand’s many attractions.

Conceptualised under the “Food Fun Fair” theme, the event will be held from 1 to 2 October, 2016, at 10.00-22.00 Hrs., at Fragrant  Park on Bangkok’s Sukhumvit 36 Road, which is easily reached from Thong Lo BTS Station. For registration , please visit www.expatfairthailand.com

Agenda
Sat 01
11.00 – 11.20 (20 min) Okinawa Japanese Drumming Group by "Ryukyubudan Shoryu Matsuri Daiko THAILAND"
12.00 / 13.00 / 14.00 / 15.00 (10 min) 12 Hidden Gems Plus Demonstration
(20 min) I am Muay Thai Shi Show
16.00 – 16.30 (30 min) Natalie Glebova Talk Show
17.00 – 17.30 (30 min) Indian Classical Dance by Indian Cultural Centre Bangkok 18.00 – 18.45 (45 min) Christy Gibson Mini Concert
19.00 – 19.20 (20 min) Expat Challenge Game
20.00 – 20.45 (45 min) 316 Three One Six & HISPOP SHOW

Sun 02
12.00 / 13.00 / 14.00 / 15.00 (10 min) 12 Hidden Gem+
15.10 – 15.30 (20 min) Okinawa Japanese Drumming Group by "Ryukyubudan Shoryu Matsuri Daiko THAILAND"
15.30 – 15.50 (20 min) Expat Challenge 1,2
16.00 – 16.45 (45 min) Ingrid & Max Jenmana The Voice Mini Concert
17.00 – 17.30 (30 min) Andrew Biggs - Aussie BBQ Demonstration
18.00 – 18.30 (30 min) Indian Classical Dance by Indian Cultural Centre Bangkok
18.45 – 19.30 (45 min) Latin American Guitarist by Bernardo Da-az
20.00 – 20.45 (45 min) Christy & Jonas Mini Concert